diumenge, 18 de juny de 2017

Nova edició del Festival Alonis Sona


Aspencat, Mafalda, El Diluvi, Skatuttipresto i Dj-Rdclot formen el cartell de la quarta edició del Festival Alonis Sona

La Vila Joiosa acollirà la nit de Sant Joan una nova edició del Festival Alonis Sona, un dels festivals més destacats de les comarques del sud. Està organitzat per l'Ajuntament de la Vila Joiosa i Suport Produccions.

La jornada començarà a partir de les 19:30h amb un correbar amb bandeta. Començarà a la Taperia El Barrio i durant dos hores i mitja aniran recorrent altres bars amb l'objectiu de recollir a tota la gent per anar al festival.

A partir de les 21:30h tindrà lloc el concert, que comptarà amb grups destacats del panorama musical valencià: Aspencat, que continua presentant la seua última gira La història és nostra; Mafalda, que presenten el seu últim disc La última vez que te escucho; El Diluvi, que farà ballar als assitents amb el seu mestissatge mediterrani i Skatuttipresto que presentarà, entre altres temes, la nova cançó La veu furtiva. Per a tancar la nit hi haurà sessió del Dj local Dj-Rdclot.

Les entrades costen 8 euros l'anticipada i 12€ en taquilla. les entrades anticipades es poden aconseguir per Internet al següent enllaç (https://www.entradasatualcance.com/alonis-sona-aspencat-mafalda-el-diluvi-skatuttipresto-dj-rdclot-eata/) i en diferents punts de venda:

-Tropical Reef (la Vila Joiosa)
-Vila Llibres (La Vila Joiosa)
-Tenda del carrer de fora (Sella)
-Per WhatsApp al 690819217

Per altra banda, podeu acudir al Festival en autobus amb les 3 rutes de bus que hi  ha disponibles.

-Ruta 1: València, Dénia, Benissa (15€ anada i tornada)
-Ruta 2: Alcoi, Alacant (10€ anada i tornada)
-Ruta 3: Marina Baixa (5€ anada i tornada)


Promo Alonis Sona 2017


GRUPS ALONIS SONA

Aspencat - Música naix de la ràbia

Mafalda - Kristal Kolpatuak

El Diluvi - Vell record

Skatuttipresto - La veu furtiva
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada